Skip to content

Ajánlatkéréstől a megrendelésig

Árajánlatkérés – személyes találkozás

Már kész bútortervvel rendelkezel?
Küldd el e-mailen, és pár napon belül árajánlatot készítünk. A terv lehet kockás papírra rajzolt méretezett falnézet vagy alaprajz is. A legjobb, ha van mindkettő.

Még nincs bútorterved?
Semmi probléma. Szívesen segítünk az ötletelésben, tervezésben, lakberendezési tanácsadásban.

Személyes találkozás
Erre van lehetőség nálunk is, ha szeretnéd megnézni az általunk készített bútorokat. Amennyiben otthonodban fogadnál minket, elmegyünk hozzád. Anyagmintákat viszünk magunkkal, hogy a helyszínen, otthoni környezetben tudjuk kiválasztani a számodra legszebbet.

Megbeszeles tolgyfa asztalnal
Tervezes laptopon

A terv elkészítése

A bútortervezés egyeztetésünk alapján, a helyiség adottságait, ergonómiai követelményeit figyelembe véve történik. A terv tartalma: bútorterv méretezett alaprajzon, méretezett falnézeteken, 2-4 látványterv megjelenítésével, anyagkiírással, konyhabútor esetén háztartási gépek/géptípusok ajánlásával.

A tervek elkészülésének ideje: maximum 3-4 munkanap. Lehetőség van módosításra, a tervezési díj magában foglal egy második tervdokumentációt is.

A tervezési díj: 30-60.000 Ft + áfa
Tanácsadás + tervezési díj: 80-150.000 Ft + áfa

Ha a tervezés előtt szeretnéd, hogy helyszíni felmérést végezzünk, a kiszállás díja Pest megye területén 35.000 Ft + áfa

Az elfogadott tervre árajánlatot készítünk. Amennyiben a bútor megrendelésre kerül, további díjmentes módosításokra is van lehetőség, míg meg nem találjuk a legkielégítőbb megoldást.

A tervezési díjat a megrendelt bútor árából jóváírjuk.

Kérdésed van?

Árajánlat

Az árajánlat elkészítése várhatóan 2-4 munkanapot vesz igénybe.

A tervek véglegesítése után minden esetben jelezzük, várhatóan mikorra tudjuk elkészíteni a teljes ajánlatot. Igyekszünk minél hamarabb elküldeni neked, de ez aktuális leterheltségünktől is függ.

Jegyzeteles kockas fuzetbe
Imre Norbi kezfogas

Megrendelés

Az árajánlat elfogadása esetén a megrendelés 50% előleg befizetésével válik véglegessé.

Amint az előleg megérkezik, elkezdjük a gyártást.

A gyártási és beépítési idő 8-9 hét.

Szeretnél belevágni?

Gyártás

Közvetlenül a gyártás előtt elküldjük neked a gyártási tervet végleges egyeztetés céljából. Ilyenkor még van lehetőség apróbb módosításokra. Ha mindent véglegesítettünk, megkezdődik a gyártás.

Munkatársaink a tervek alapján, az egyéni igények figyelembevételével elkészítik gyönyörű új tölgy bútorod.

Ati szerelés

Bútor beépítése

Amint a bútor elkészül, a következő héten beépítjük a bútort – előre egyeztetett időpontban.

Ha konyhabútor készült, akkor elhelyezzük a beépíthető háztartási gépeket is. Fontos! Főzőlap, mosogató, páraelszívó üzembe helyezéséhez villanyszerelő, illetve vízvezeték szerelő szakember, vagy a márkaképviselet szakembere szükséges!

A tölgy vagy laminált munkapultot mi építjük be. Bármilyen kő, kerámia vagy technikai kő választása esetén a mi beépítési időpontunk után kerül sor a munkapultokra.

Kapcsolat