Rólunk

Egy bútor, egy konyha megszületése nem csak egy tárgy amit fizikailag elkészítünk, sokkal több annál!
Egy konyha az otthon szíve, a melegség és e mellett a konyha születése a Család születése, újjászületése is. Ha a konyha megérkezik az otthonodba, kinyílik egy kapu. Majd minden bútor érkezésénél beléphetünk otthonunk új dimenziójába.
Ezen kapu kinyílásában szeretnénk minden segítséget megadni a bútor tervezése, gyártása és beépítése közben. Figyeljük, milyen segítségre van szükség akkor, amikor egy ilyen nagy döntés után a megvalósítás útjára indul a Megrendelő.

Mindig is az volt a motivációnk, hogy a világban egy természetesebb és hatékonyabb lakberendezési módot közvetítsünk, amiben két évtizedes tervezői, lakberendezői tapasztalatunk mellett Nyugat európai lakberendezési kiállítások és konferenciák segítették munkánkat.

Célunk hogy a rohanó, digitalizált világunkban, a környezetünkben olyan anyagokat használjunk, amelyeknek köszönhetően érezzük a természet közelségét.
Az anyagok között kerestünk és találtunk egy olyan prémium minőséget ami visszaadja mindazt a külső megjelenést és belső egyediséget ami alapján otthonodnak bútora a legmagasabb pozíciót fogja elfoglalni.

Céljaink megvalósításában áldásnak éljük meg, hogy elkísér minket a munkatársainkon keresztül egy kiváló szakembergárda, akikkel együtt a bútorok tervezése és gyártási folyamata során a legteljesebb szolgáltatást és odafigyelést tudjuk nyújtani Önnek.

Álmaink megvalósításában

áldásnak éljük meg, hogy elkísér minket a munkatársainkon keresztül egy kiváló szakembergárda, akikkel együtt a bútorok tervezése és gyártási folyamata során a legteljesebb szolgáltatást és odafigyelést tudjuk nyújtani Önnek.

Testvérvállalkozásunk, 

a Míves Bútor – Lócaporta Kft – én keresztül az évek alatt mégismertük vásárlóink tényleges igényeit és az önállóan álló fenyő bútorok mellett folyamatosan nő az igény a prémium minőségű bútorok irányába. Ezen felül sokan érdeklődtek beépített, teljesen egyedi darabok iránt.

Pilis Tölgy Manufaktúra

Új munkatársak, partnerek bevonásával megnyilt a kapu az Önök és saját Álmaink felé. Szívből reméljük, hogy megrendelőink között fogjuk üdvözölni Önt és Családját!