Skip to content

Rólunk

Egy bútor, egy konyha megszületése nem csak egy tárgy, amit fizikailag elkészítünk. Sokkal több annál! Az otthon szíve, a családi élet középpontja lehet. Ha egy új bútor megérkezik az otthonodba, kinyílik egy kapu. Minden ilyen kapuval beléphetünk otthonunk új dimenziójába. Ezen kapuk kinyitásában szeretnénk segíteni Neked!

tolgyfa konyhabutor u alaku

Nyugalom és természetesség az otthonban

Célunk, hogy rohanó, digitalizált világunkban segítsünk számodra újrakapcsolódni otthonodban a természettel. Olyan anyagokat használunk, amelyekkel érezheted a természet közelségét, ezáltal egy nyugodtabb, a pihenést elősegítő teret teremthetsz meg.

Sokáig kerestük az ideális alapanyagot, amit végül a tölgyben találtunk meg. Prémium minősége visszaadja mindazt a külső megjelenést és belső egyediséget, ami alapján otthonodban valódi változást, karakteres hatást érhetsz el.

Tapasztalat és nemzetközi trendek

Annak a lakberendezési módnak a megteremtésében, amelyet képviselünk, két évtizedes lakberendezői tapasztalatunk mellett Nyugat európai lakberendezési kiállítások és konferenciák segítették munkánkat.

Céljaink megvalósításában áldásnak éljük meg, hogy elkísér minket egy olyan kiváló szakembergárda, akikkel együtt a bútorok tervezése és gyártási folyamata során a legteljesebb szolgáltatást és odafigyelést tudjuk nyújtani Neked.

tolgyfa konyhabutor u alaku

Kapcsolat

Kérdésed van? Ajánlatot kérnél? Küldj nekünk üzenetet!