Magunkról

Örömünkre szolgál, hogy látogatóink között üdvözölhetjük!

Honlapunk megnyitásával egy olyan világba érkezett, ami minden tekintetben egyedi és az Ön igényei szerint alakítható.

Mindig is az volt a motivációnk, hogy a világban egy természetesebb és hatékonyabb lakberendezési módot közvetítsünk, amiben a több éves tapasztalatunk mellett Nyugat európai lakberendezési kiállítások és konferenciák segítették munkánkat.

Mindannyiunk célja, hogy rohanó, digitalizált világunkban, a környezetünkben olyan anyagokat használjunk, amelyeknek köszönhetően érezzük a természet közelségét.
Az anyagok között kerestünk és találtunk egy olyan prémium minőséget ami visszaadja mindazt a külső megjelenést és belső egyediséget ami alapján otthonának bútora a legmagasabb pozíciót fogja elfoglalni.

Választásunk több fafajt megismerve az évek során , a tölgyre esett.
A tölgy bútorok érintése és használata a magyar erdő varázsát hozza el az otthonunkba.

Álmaink megvalósításában áldásnak éljük meg, hogy elkísér minket a munkatársainkon keresztül egy kiváló szakembergárda, akikkel együtt a bútorok tervezése és gyártási folyamata során a legteljesebb szolgáltatást és odafigyelést tudjuk nyújtani Önnek.

Álmaink megvalósításában

áldásnak éljük meg, hogy elkísér minket a munkatársainkon keresztül egy kiváló szakembergárda, akikkel együtt a bútorok tervezése és gyártási folyamata során a legteljesebb szolgáltatást és odafigyelést tudjuk nyújtani Önnek.

Testvérvállalkozásunk, 

a Míves Bútor – Lócaporta Kft – én keresztül az évek alatt mégismertük vásárlóink tényleges igényeit és az önállóan álló fenyő bútorok mellett folyamatosan nő az igény a prémium minőségű bútorok irányába. Ezen felül sokan érdeklődtek beépített, teljesen egyedi darabok iránt.

Pilis Tölgy Manufaktúra

Új munkatársak, partnerek bevonásával megnyilt a kapu az Önök és saját Álmaink felé. Szívből reméljük, hogy megrendelőink között fogjuk üdvözölni Önt és Családját!