Skip to content

Tölgyfa konyhabútorok a Te igényeidre szabva

Egyedi konyhabútort szeretnél, amely időtálló, elegáns és természetes? Egyedi, méretre szabott, beépített konyhabútorokat készítünk, amelyek megfelelnek a modern igényeknek. Konyháink tömör tölgyfából készülnek, mert hiszünk abban, hogy a nemes, élő alapanyagok nem csak a használati tárgyak életét teszik hosszabbá.

Rusztikus tolgyfa konyhabutor

A tölgy konyhabútor az otthon ékköve

Prémium minőségű tölgyfával dolgozunk, amely a fában rejlő minden előnyt egyesít. Megjelenése elegáns, erezete, tapintása élettel teli, de nem hivalkodó. Egyaránt szépen illeszkedik a modern, valamint a klasszikus, rusztikus vagy vintage stílusú enteriőrbe.

A tömör tölgy konyhabútor a maga finom eleganciájával és nemességével mindig izgalmas. Mesél a gazdáiról – ízlésükről, életükről, lelkükről. A minőség kiemelkedik és keretet ad az otthon stílusának. Életre kelti a lakás szívét – a konyhát.

Megtervezzük és elkészítjük álmaid konyháját!

A természetes fa érintése, látványa melegséget és harmóniát hoz az otthonba

Számos nyugat-európai lakberendezési kiállításon és konferencián vettünk részt, ahol elismeréseket és inspirációt is gyűjtöttünk. Hosszú évekig kísérleteztünk, mire megtaláltuk azokat az anyagokat, amelyek megmunkálásával szép és tartós konyhabútorokat készíthetünk.

Rusztikus tolgyfa konyhabutor
Rusztikus tolgyfa konyhabutor

Nézd meg a bemutató konyhát!

Készítettünk egy bemutató konyhát, amelyben igyekeztünk minden olyan, a modern igénynek megfelelő funkciót beépíteni, amelyet a Te tölgy konyhádba is átültethetünk. Nézd meg galériánkat és ismerd meg elkészült munkáinkat!

Kapcsolat

Kérdésed van? Ajánlatot kérnél? Küldj nekünk üzenetet!