Tölgyfa konyhabútorok az Ön igényeire szabva

Egyedi konyhabútort szeretne, amely időtálló, elegáns és természetes?

Olyan, egyedi méretre szabott, beépített konyhabútorokat készítünk Önnek, amelyek megfelelnek modern igényeinek. Konyháink tömör tölgyfából készülnek, mert hiszünk abban, hogy a nemes, élő alapanyagok nem csak a használati tárgyak életét teszik hosszabbá.

A természetes fa érintése, látványa az Ön otthonába is melegséget és harmóniát visz.

Számos nyugat-európai lakberendezési kiállításon és konferencián vettünk részt, ahol elismeréseket és inspirációt is gyűjtöttünk. Hosszú évekig kísérleteztünk, mire megtaláltuk azokat az anyagokat, amelyek megmunkálásával szép és tartós konyhabútorokat készíthetünk.

A tölgy konyhabútor az otthon ékköve.

Prémium minőségű tölgyfával dolgozunk, amely a fában rejlő minden előnyt egyesít. Megjelenése elegáns, erezete, tapintása élettel teli, de nem hivalkodó. Egyaránt szépen illeszkedik a modern, valamint a klasszikus, rusztikus vagy vintage stílusú enteriőrbe.

Ám a tömör tölgy konyhabútor a maga finom eleganciájával és nemességével mindig izgalmas. Mesél a gazdáiról – ízlésükről, életükről, lelkükről. A minőség kiemelkedik és keretet ad az otthon stílusának. Életre kelti a lakás szívét – a konyhát.

Megtervezzük és elkészítjük álmai konyháját!

Galéria

Bemutató konyhánkba igyekeztünk minden olyan, modern igénynek megfelelő funkciót beépíteni, amelyet az Ön tölgykonyhájába is átültethetünk. Tapasztalt, lelkiismeretes szakemberekből álló csapatunk minden tagja azon dolgozik, hogy megalkossuk Önnek álmai tölgykonyháját.

A tölgyet az istenek fájaként is emlegetik. 

Tapintása, illata hazánk erdeinek varázslatosságát csempészi be az otthonába. A valódi fából készült bútorok – különösen a konyhabútorok – össze sem hasonlíthatók a lapra szerelt, laminált bútorlapokból készült változatokkal. A fának lelke és története van. Bútor formájában pedig ez a történet az Ön meséjével gazdagodik.

Az Ön konyhája a mi konyhánk is. Olyan odaadással készítjük el, mintha a saját családunk számára munkálnánk meg a tölgyfát. A rendelés menetéről bővebben is olvashat ezen az oldalon. Bármilyen kérdés merül fel Önben, forduljon hozzánk bizalommal!

Barátsággal,

Panyi Imre
Pilis Tölgy Cégvezető

Nem spamelünk!